fbpx

Kérjük, hogy elsődleges árajánlatot az adott helyszín aloldalán található űrlapon keresztül kérj, hiszen így minden fontosabb adatot megtudunk, és perceken belül tudjuk küldeni a kért elsődleges ajánlatot. Az adott helyszínhez kapcsolódóan az alábbi űrlapok állnak rendelkezésre árajánlat kéréshez: Teleki-Tisza-kastély, Csűr, BiPi Villa.
Árajánlat kérésedre és minden további kérdésedre esküvőhelyszín-szakértő csapatunk egyike fog válaszolni. Ismerkedj meg velünk:

Giczy Ágnes

Ági

agi@scoutevent.hu

+3620 290 4021

Lételemem a mosoly és az, hogy értéket adjak másoknak. A ScoutEvent csapatát erősítve mindkét dolog megadatik számomra és küldetésem, hogy ezt továbbadjam számotokra is, hogy a helyszíneink nektek is örömet és értékes pillanatokat jelentsenek.

A családi események, különösen az esküvő életünk egyik meghatározó pillanata. Forduljatok hozzám bizalommal, hogy segítségetekre lehessek ehhez, a megfelelő helyszín kiválasztásánál.

Szívem csücske a Csűr, itt nem csak szakértőként, értékesítőként vagyok jelen, hanem több rendezvény kísérését is vállaltam már, de a kastély és a villa is számomra kedves helyszínek, mindegyikhez köt egy-egy jó emlék.

Örömmel várom a megkeresésetek!

Málik Kata

Kata

kata@scoutevent.hu

+3670 516 9066

A Teleki-Tisza-kastély, a Sztrilich Pál Cserkészpark (Csűr) és a BiPi Villa, mint esküvői és rendezvényhelyszínek értékesítőjeként fontos feladatomnak érzem, hogy átfogó tájékoztatással segítselek a megfelelő helyszín kiválasztásában.

Rendezvénykísérőként rengeteg esemény szervezésében és lebonyolításában részt vettem, így tapasztalataimmal hatékonyan tudok segíteni, hogy a Nagy napotok zökkenőmentesen és boldogan telhessen.
Hiszek a kommunikáció erejében és abban, hogy Veletek partnerként együttműködve egybekelésetek egy csodás eseménnyé válhat és az a Nap valóban Rólatok szóljon.

Szeretettel várom megkereséseteket, ha még bizonytalanok vagytok, hogy melyik helyszín lenne számotokra ideális és természetesen akkor is, ha már tudjátok, hogy melyik helyszínünkön szeretnétek egybekötni Életetek.

Szelényi Nóra

Nóri

nori@scoutevent.hu

+3670 516 9067

Fontos számomra a kölcsönös elégedettség; hogy azt tudjam kínálni, amit Ti kerestek. Szeretem a helyszíneket, amikkel foglalkozunk, mert rengeteg lehetőséget tartogatnak.

A kastély a fenséges, lassú és arisztokratikus hangulatával számos komoly program befogadására alkalmas.

A BiPi Villa igazi csapatépítő, buli helyszín, ahol hosszan, akár napokig együtt lehetünk.

A természet közelségét, az eső illatát, a vadvilág érintését a Csűrben tapasztalhatjuk meg a legjobban.

Bármelyikre essen a választásotok, rengeteg apró részlettel akár teljesen egyedi hangulatot, különleges külsőt kölcsönözhetünk a rendezvénynek.

Keressetek bizalommal, találjuk meg közösen a legjobb helyszínt!