fbpx

BiPi Villa | Céges rendezvények

Céges rendezvények

Céges rendezvények

BiPi Villa

Szükség lenne egy helyre, amely a belváros zajától távolabb esik, ugyanakkor rövid idő alatt megközelíthető? Jó lenne a kollégákat kiszakítani a megszokott környezetükből? Érdekes lehet egy olyan hely, ahol 70-100 fős indoor vagy akár outdoor trénig is megtartható, jó hangulatban?

Budapest egyik legzöldebb helyszíne

Szükség lenne egy helyre, amely a belváros zajától távolabb esik, ugyanakkor rövid idő alatt megközelíthető? Jó lenne a kollégákat kiszakítani a megszokott környezetükből? Érdekes lehet egy olyan hely, ahol 70-100 fős indoor vagy akár outdoor trénig is megtartható, jó hangulatban? Nagy családoknál sokszor okoz fejtörést, hol lehetne összehívni a családot úgy, hogy mindannyian elférjünk, mégis megmaradjon a találkozás meghittsége, “családiassága”? – Ajánljuk a BiPi Villát, amely ezekre a kérdésekre egyértelmű és pozitív választ tud adni.

Az ősfás kert nagy, tagolt, árnyékos és sík. A saját parkolóba 10-12 autó tud kényelmesen beállni, de a környező utcákban díjmentes a parkolás. Öt perc sétányira van a hajóállomás, így aki akar, hajóval is tud érkezni a rendezvényre.

Étkezés tekintetében helyben is van lehetőség előre elkészített étkek melegítésre, tálalására, de hogy az együttlét mindenkinek a kikapcsolódásról szóljon, ajánlatot tudunk adni catering szolgáltatásra.    

Adatlap

Cím: 1031 Budapest, Nánási út 85-87.

A BiPi Villa a budapesti Római-parton található, 500 négyzetméteres L alakú épület, 2000 négyzetméteres saját kerttel, parkolóval (10-12 autó számára). A földszinten 100 és 50 négyzetméteres termeink vannak, az emeleten 7 szobában 3-7 ágyas szálláshelyek találhatóak, összes 34 fő részére (szimpla ágyas sztenderd, valamint emeletes ágyas családi szobák).

A házhoz tartozó felszerelés:

  • székek
  • asztalok
  • sörpad szettek
  • könyöklők.

Ajánlatkérés