fbpx

Csűr? Villa? Kastély?

A ScoutEvent csapata olyan lehetőséget mutat be, amelyet hazánkban kevesen tudnak: gondolj az ízlésednek, illetve a régóta dédelgetett álomesküvőnek megfelelő helyszínre (megvan?) és mi jó eséllyel be tudjuk azt számodra mutatni!

Teleki-Tisza-kastély

Elegancia, kifinomultság, klasszikus értékek, tó, ősfás park, ékszerdoboz, emelkedettség, pompa, …

A Csűr

Tisztás, kápolna, szabad levegő, tábortűz, food truck, szénabála, jurta, park, természet, …

BiPi Villa

Duna, Római-part, város, díszkert, szállás, Budapest, épület, …

Teleki-Tisza-kastély

„Szeretném megköszönni Neked a segítségedet az esküvő lebonyolításában. Csodálatos napunk volt, nagyon jól éreztük magunkat a kastélyban. A vendégeink is azt mondták, hogy nagyon tetszett nekik minden. Szuper volt a helyszín berendezése, a terasz, a földszinti bálterem, mind nagyon jól voltak berendezve. Nagyon örülünk, hogy a kastélyban ünnepelhettük a nagy napunkat! 🙂

A kastély, mint esküvői helyszín az alábbi oldalunkon kerül részletesen bemutatásra. A kastély Budapest közvetlen közelében található, Nagykovácsiban. Egy pompás ékszerdoboz, amely az elegáns kastélyesküvők színtere.

Kattints a részletekért ide, vagy előtte figyelmedbe ajánlunk pár képet a kastélyról itt:

A Csűr

„Több szempontból is tökéletes volt, hiszen a parknak van egy tisztása egy kápolnával, ahol a szertartást és az egyházi esketést is tartottuk. Illetve található ott egy tágas Csűr is, ami tökéletes helyszíne volt a vacsorának és a tánctérnek is bőven maradt hely.”

A Csűr, mint esküvői helyszín az alábbi oldalunkon kerül részletesen bemutatásra. A Csűr Budapest határában található, de már az erdő mélyén, zöld környezetben. A Csűr a vagány, természetközeli esküvők helyszíne.

Kattints a részletekért a fenti linkre, vagy előtte nézz meg pár képet a Csűrről itt:

BiPi Villa

A villa, mint esküvői helyszín az alábbi oldalunkon kerül részletesen bemutatásra. A Villa Budapesten található, a Római-part mellett. Ez egy kétszintes épület, amely a családias hangulatú esküvőknek nyújt nagyszerű helyszínt.

Kattints a részletekért a fenti linkre, de ajánljunk még pár képet a villáról itt is:

Ajánlatkérés

Kérjük, hogy konkrét ajánlatot az egyes helyszínek aloldalán elhelyezett űrlapon keresztül kérj. Az alábbi formon keresztül általános ajánlatkérésre van lehetőség, ha még kérdéses, hogy melyik helyszín lenne a megfelelő.