fbpx

Szabadtéri rendezvények

Szabadtéri

Szabadtéri

rendezvények

Tíz hektár szabadság! Erdős-mezős, ligetes ékszerdoboz a Budai-hegyek között. 10-15 fős néhány órás csapatépítő programtól a céges családi napokon át, a több napos – több ezres létszámú fesztiválig bármilyen program befogadására alkalmas. Csak próbára kell tenni!

“Mindenképp olyan helyet szerettünk volna, ahol fák vesznek körbe, nincsenek falak, de eső esetére van tető a fejünk felett, úgyhogy elkezdtünk vadászházakat és táborokat nézegetni. Így találtuk meg a Csűrt. Amikor először látogattuk meg a parkot egymásra néztünk és tudtuk, ez a mi helyszínünk.”

Ajánlatkéréshez az alábbi űrlapot kérjük kitölteni.

Ebben a csodálatos parkban sokféle program megvalósítására van lehetőség. Alaptevékenységünk mellett, teret biztosítunk számos egyéb rendezvénynek is: a sütögetéstől a lakodalomig, az osztálykirándulástól a több ezer fős ifjúsági táborokig, a családias céges rendezvényektől a fesztiválokig már sok csoportot és rendezvényt látunk vendégül. A Park egyik nevezetessége és jellegzetessége a Csűr, amely egy fedett-nyitott tér, kiváló adottságokkal; mi is és kedves vendégeink is nagyon szeretik! A Csűrt Sliszka Csaba építész tervei alapján először 2000-ben Esztergomban szerelték össze, majd a végleges helyére 2001-ben került.

Küldetésünk, hogy olyan eseményeknek biztosítson teret, melyek segítségével a városi embereket közelebb hozzuk a természethez. A park gondozását a környezettudatos szemlélet és a fenntartható fejlődés alapelvei irányítják.

Kiknek ajánljuk a Parkot és a benne található Csűrt?

Cégeknek

Helyszínünk a 10-15 fős néhány órás csapatépítő programtól a céges családi napokon át, a több napos – több ezres létszámú fesztiválig (itt kerül megrendezésre a Kolorádó fesztivál is) bármilyen program befogadására alkalmas. Lehetőség van tűzrakásra (amennyiben nincs érvényben tűzrakási tilalom), grillezésre, bográcsozásra, food truckok fogadására és rengeteg szabadtéri kreatív ötlet megvalósítására. Esős idő esetén, vagy az étkezés megvalósításához a Csűr kiváló helyszínt biztosít.

Osztályoknak, csoportoknak

Természetes környezetben, közel Budapesthez, mégis távol a zajtól szeretettel várunk osztályokat, iskolai csoportokat. Jurta szálláshelyeinken akár 80 főt is el tudunk helyezni. A parkban van focipálya, tűzrakóhely, hatalmas területek játékokhoz, de a környező erdők kirándulásokhoz, túrákhoz is nagyszerű lehetőségeket biztosítanak.

Családoknak

Nagy családoknál sokszor okoz fejtörést, hol lehetne összehívni a családot úgy, hogy mindannyian elférjünk, mégis megmaradjon a találkozás meghittsége, családiassága?
Itt a megoldás! A tíz hektáros, mezős,  ligetes, erdővel körülvett parkban adott a lehetőség nagyobb családi együttlétek megrendezésére.
Van lehetőség saját kezűleg is főzni, de amennyiben úgy gondolja, az étkezés gondjait is meg tudjuk oldani catering partnereink segítségével.

Cserkészeknek

A park kiváló helyszíne cserkész programoknak, legyenek akár próbák, portyák, versenyek, cserkésznapok, táborok. Az MCSSZ tagsággal rendelkező cserkészeket és cserkészcsapatokat kedvezményben részesítjük! (Az ECSET kódot ellenőrizzük.)

Ajánlatkéréshez az alábbi űrlapot kérjük kitölteni.

Adatlap

A park területe 10 hektár, amely mezős, ligetes, erdővel körülvett rész a Budai-hegyek között.

Befogadóképesség:

  • Sátorban: 1000-1500 fő
  • Jurtában: 80 fő
  • Egy időben akár 3-4 db 50-100 fős tábornak tudunk megfelelően szeparált területet biztosítani.
  • Rendezvény esetén: 3-4000 fő

Áram: 3×32 Amper felvételére van lehetőség.
Víz: vezetékes ivóvíz.
Csatorna: tartályokban gyűjtjük a szennyvizet.
Megközelítés: Budapest II. kerület felől közúton, majd 3 km erdészeti magánúton keresztül, részletes leírás itt.

A Cserkészparkhoz vezető 3 km-es bekötő út erdészeti magánút. Az úton figyelmesen és lassan személyautóval is lehet közlekedni. Az úton úthibák vannak, néha egy-egy róka, vagy vaddisznó is átszalad, így maximum 10 km/h-s sebességgel, de egyes szakaszokon még ennél is óvatosabban 5 km/h-val javasolt haladni.

Az év folyamán mindig nyitva vagyunk, kivéve a téli időszakot (december 15. – március 31.). A park használatához, látogatásához előzetes bejelentkezés szükséges. 

„A cserkészparkot csak ajánlani tudom nyári céges vagy privát programokra! Gyönyörű helyszín, szuper együttműködés.”

JÓkenyér (Ludwig és Mentesi Kft.)

A park helyén egykor majorság működött, innen származik a terület másik neve: Julianna-major. A terület eredetileg a Teleki–Tisza grófi uradalomhoz tartozott, a majorság pedig Teleki Juliannáról lett elnevezve.  Kiterjedése többszöröse lehetett a jelenleginek, mert egyes feljegyzések szerint a Szent István vasút (a gyerekvasút elődje) tervében lett volna Julianna-major megálló. A még élő volt lakók szerint – akik néha még most is meglátogatják a parkot – 14 család élt itt, több tucat nagyállatot tartottak a kisállatok mellett. Mindenkinek volt kertje is. A kápolna helyén állt a „kastély”, a tiszttartó háza. A kápolnához vezető két oszlopos macskaköves utat francia önkéntes cserkészek ásták elő.

A Cserkészpark 1991-ben nyitotta meg kapuit. Nevét Sztrilich Pál cserkészvezetőről kapta, aki többek között a budapesti Hárshegyi Cserkészpark alapítója és parancsnoka volt, az ő és családja adományaként került a cserkészek tulajdonába. Cserkészmunkásságáról részletesebben itt olvashatunk. A Hárshegyi Cserkészparkot államosították, beépítették, cserkésztáborként később már nem jöhetett szóba. Ezek után a kaptuk meg üzemeltetésre a mostani tíz hektár területet Nagykovácsi Julianna-majorban.

„Nem is tudom, hogy hol kezdjem 🙂 Amit különösen jó volt látni, hogy vidámak és összetartóak voltatok, mindenki segítőkész volt felénk és partnereink felé mindig.”

Ajánlatkéréshez az alábbi űrlapot kérjük kitölteni.

Életképek a parkból

.

Ajánlatkérés

Köszönjük, ha az alábbi ajánlatkérő formot használja – megkönnyíti a munkánkat, de természetesen személyesen (emailben, telefonon) is állunk rendelkezésre, az alábbi oldalon látható kapcsolatokon keresztül.

Rendezvényvideók a parkból

M1 Híradó – Kolorádó Fesztivál
Kolorádó Fesztivál 2024 – Lineup

Akikkel már együttműködtünk: