fbpx

Teleki-Tisza-kastély | exkluzív környezet

Nyitottak vagyunk arra, hogy a kiváló adottsággal rendelkező, 10 hektáros ősfás, ligetes területen külső, vagy belső film-, klipforgatási, fotózási helyszínt biztosítsunk a hozzánk érkező stábok, művészek számára. Lehetőséget tudunk nyújtani hosszabb idejű maradásra és teljeskörű catering kiszolgálására is (amennyiben erre igény mutatkozik). A stábautók számára belső parkoló áll rendelkezésre, a helyszínt akár (a lehetőségekhez mérten) izolálni is tudjuk a külvilágtól. Szálláslehetőséget a kastélyparkon belül (jelenleg) szerény körülmények között, de szintén tudunk biztosítani.

További részletekért látogasson el a kastélyt, mint forgatási helyszínt bemutató aloldalunkra!

A Csűr | természetes környezet

A terület egy tízhektáros, mezős, ligetes, erdővel körülvett park a Budai-hegyek között. Helyszínünk a néhány fős, néhány órás kis forgatástól, a több napon, heten át tartó, nagylétszámú stáb befogadására is alkalmas.

Kérjük, tekintse meg aloldalunkat, ha érdeklődik a Csűr és az azt körülölelő hatalmas park iránt, mint forgatási helyszín!

BiPi Villa | városi környezet

A BiPi Villa Budapesten található, a Római parton. Az ősfás kert nagy, tagolt, árnyékos és sík, saját parkolóval rendelkezik. A villa alkalmas kifejezetten alkalmas tetszőleges beltéri jelenetek forgatására, hiszen rendelkezésre áll kis és nagyterem, továbbá az emeleten további szobák is.

Ajánlatkérés

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha érdeklődik helyszíneink iránt!