fbpx

Több mint céges rendezvényhelyszín!

Budapest kastély jellegű rendezvényhelyszín tekintetében nem sok lehetőséget biztosít, azonban ha mégis történelmi környezetbe ágyazott, elegáns, exkluzív, ugyanakkor modern, vagy akár extravagáns megoldásokat is nyújtó rendezvényhelyszínt keres, a fővárostól mindössze félórányi autóútra, Nagykovácsiban megtalálja.

Rendezvényre szabott megoldások

A Teleki-Tisza-kastély egyszerre lehet céges rendezvényhelyszín és mozgalmas sportprogram helyszíne, gálavacsorának éppúgy otthont adhat, mint több napos alkotótábornak. Bérelhető szállással, cateringgel, teljes szervezéssel együtt, vagy ezek nélkül. A többféle indoor és outdoor helyín külön-külön és kombinálva is az érdeklődők rendelkezésére áll. Több épület, számos helyiség, változatos hangulat, tízhektárnyi mesés park ölelésében, ősfás erdővel, zöldellő réttel, tóval és patakkal, ahol az Ön igényei alakítják a lehetőségeket.

A teljes egészében akadálymentes kastély alkalmas a magas presztízsű céges rendezvények, tréningek megrendezéséhez. A földszinti bálterem elegáns megjelenésével, valamint az emeleti üvegpanorámás nagyterem modern beépítésével minden igényt kielégítő céges rendezvényhelyszín. A nagytermeket önállóan is megközelíthető, kisebb szekciótermek egészítik ki, így a hasznosítási lehetőségek tárháza is rendkívül széles. A maximális befogadóképessége a kastélynak 280 fő.

Számunkra fontos, hogy bérlőink emlékezetes órákat, vagy napokat töltsenek nálunk, és az általuk vagy nekik szervezett rendezvények kifogástalan minőségű környezetben valósulhassanak meg. Magyarország és Budapest kastély kínálatában is egyedülálló rendezvényhelyszín a Teleki-Tisza-kastély, amely igyekszik a leginkább személyre, illetve rendezvényre szabható lenni és hatalmas területén akár egyidőben, egymástól teljesen zavartalanul több különböző eseménynek is otthont adni. Valóságos mesevilágot, sokoldalú szolgáltatást és magas színvonalú kiegészítő lehetőségek arzenálját kínáljuk Nagykovácsiban, mindössze félórányi autóútra a fővárostól.

Helyszínfoglalás, érdeklődés esetén várjuk megkeresését ajánlatkérő űrlapunkon!

A Teleki-Tisza-kastély számos különféle rendezvény és sokféle esemény számára szolgálhat ideális indoor megoldásként. Tökéletes beltéri céges rendezvényhelyszín akár kisebb tréningek, akár nagyméretű gálavacsorák számára. A hagyományos rendezvényeken kívül kreatív napok, táborok, oktatások lebonyolítására jól használható terekkel is büszkélkedhetünk.

A termek különböző felszereltségűek, berendezésük széles keretek között választható és kombinálható: állófogadásra vagy táncos mulatságra éppúgy alkalmasak, mint hosszú széksorokat igénylő előadásokra vagy külön asztaltársaságok kialakítására.

Különböző típusú termeink nem csak cégek, de alapítványok és magánszemélyek számára is bérelhetők. Az épületek helyiségei, a park különböző területei és a futballpálya külön-külön, egyben vagy kombinálva is rendelkezésre áll, a szervezők igényeinek megfelelően.

Helyszínfoglalás, érdeklődés esetén várjuk megkeresését ajánlatkérő űrlapunkon!

Földszint – elegáns és méltó vendégfogadás

A kastély földszintjén kialakított bálterem céges rendezvényhelyszín gyanánt elsőosztályú választás, hiszen éves cégértékelő vacsorák, gálák, vagy akár családi napok is kényelmesen elférnek falai között. A nagyterem mellett két szalon és egy kávézó teszi igazán rugalmassá a helyiségek kihasználhatóságát. A bálteremhez kapcsolódik egy mesés télikert, két különálló szalon és egy kávézó is.

A bálteremből könnyedén megközelíthető a hatalmas földszinti terasz, a díszkert, valamint a gyönyörű ősfás park is.

A földszinti nagyterem impozáns, mégsem hivalkodó eleganciájához nagyban hozzájárulnak a letisztult, kézzel készített csillárok és cserépkályhák finom vonalai, melyek önmagukban is szépek, de kellő szabadságot hagynak az egyedi elképzelések megvalósításához is.

A klasszikus környezetet modern technikával szereltük fel, így a fogadótérben akár lapos képernyőn is megjeleníthető az esemény programja az érkező vendégek számára.

Adatlap

A kastély földszinti terme a legelegánsabb és 170 négyzetméteres alapterületével a legnagyobb is egyben. Ez az impozáns, exkluzív bálterem körasztalos elrendezés esetén 70-140 fős, ültetett módon pedig akár 200 fős rendezvényekhez biztosít tökéletes helyszínt. A nagyterem mellett két, egyenként 31 négyzetméteres terem és egy kávézó teszi igazán rugalmassá a helyiségek kihasználhatóságát.

A kastély előterében és az egyik szalonban is található egy-egy darab falra szerelt lapos televízió. A bálteremben beépített hangtechnika található, amelyhez egy darab kézi, vezeték nélküli mikrofon csatlakoztatható, illetve beépítésre került egy projektor mennyezeti vászonnal.

A kastélyban wifihálózat elérhető.

Kérjük minden esetben a technikai lehetőségeket előre felmérni és igény esetén a használat szándékát a szerződéskötés során jelezni.

Emelet – modern hatás klasszikus környezetben

A kastély emeleti termeiből csodálatos kilátás nyílik az ősfás parkra, amely felemelő látvánnyal, s szabadság érzetével és a természet közelségével ajándékozza meg a rendezvények résztvevőit.

A kívülről is jelentősen szembetűnő kortárs beépítés a két torony közötti terület. Mai megfogalmazással egy hightech rendezvénytermet álmodtunk ide, mely gerinc magasságával tartja a korábbi beépítést, láthatatlanul “ellebeg” a két történeti “bástya” között és nem bántva a műemléket, mai funkciót ad a kastélynak. Tömegében nem változtatta meg a korábbi kastély képét, csak a sötét, használaton kívüli beépítés helyett ad egy kortárs, érzékeny megoldást nem hivalkodó, hanem alkalmazkodó formában.

Az emeleti szinten található nagyterem különlegessége a faltól-falig sorakozó üvegajtók, melyeket kinyitva a belső tér eggyé válik a hatalmas külső teraszokkal. Ebből a nagyteremből három szekcióterem nyílik, amelyek kiválóan alkalmasak a plenáris ülést követő kiscsoportos megbeszélések lebonyolítására, de akár az előkészületek, vagy más célból is bevonhatóak a rendezvény megvalósításába.

A szint ötvözi a kastély elegáns hangulatát a modern anyagokkal: a nagyteremben megjelenik a mészkő – üveg – fa – látszóbeton, míg a szekciótermek csodaszép tapétékát kaptak.

Adatlap

A kastély emeleti részének 145 négyzetméteres nagyterme körül 142 négyzetméter egybenyitható terasz kínál bámulatos kilátást, nagy mozgásteret és feledhetetlen hangulatot. Emellett az emeleten további 18, 32 és 57 négyzetméteres szekciótermek állnak rendelkezésre.

A kastélyban wifihálózat elérhető.

Az emeleti nagyteremben beépített hangtechnika található, amelyhez egy darab kézi, vezeték nélküli mikrofon csatlakoztatható, illetve beépítésre került egy projektor mennyezeti vászonnal.

A legnagyobb szekcióteremben laposképernyős televízió található a falra szerelve.

Kérjük minden esetben a technikai lehetőségeket előre felmérni és igény esetén a használat szándékát a szerződéskötés során jelezni.

Kastélypark – kültéri rendezvények

Budapest mellett található kastély rendezvényhelyszínként ősfás, parkos területet kínál Nagykovácsi csodás kastélyparkja, amely közel tíz hektáron biztosítja a csendes, nyugodt és frissítő környezetet. A kastélypark igazán meghitt céges rendezvényhelyszín, amely bármilyen vállalati rendezvény, tréning, családi nap, egyéb program esetén exkluzív, ugyanakkor természetes környezettel alapozza meg az esemény sikerét.

A közel tízhektáros, gyönyörű füves-ligetes-ősfás, kerítéssel határolt terület kiválóan alkalmas szabadtéri rendezvények, tréningek, találkozók, családi napok lebonyolítására. Az évszázados faóriások és a változatos, esztétikusan elrendezett növényzet egyszerre biztosítják a valódi méltóságteljesség és a hamisítatlan természetesség időtlen érzését. A madárdalos park hatalmas területe és jól átgondolt, természetes tagoltságot biztosító elrendezése lehetővé teszi több csoport egymás melletti, egymástól zavartalan tevékenységét is.

A parkot mesébe illő ősfás területek, ligetek, tágas füves mezők, patak és egy tó teszi igazán gazdag és változatos tereppé. A kastélypark teljes területét folyamatosan ápoljuk és szépítjük, ügyelve arra, hogy mindig teljes pompájában lehessen az egyik legelőkelőbb, legexkluzívabb céges rendezvényhelyszín.

Adatlap

A kastélypark területe autóval is jól megközelíthető, a ki-, és behajtás, valamint a parkolás könnyedén megoldható. A területen 100 autó számára áll rendelkezésre füves parkolóhely. A park szabadtéri színpad elhelyezésére is lehetőség nyújt, továbbá szükség esetén rendelkezésre áll egy új férfi-női szeparált Containex szaniter konténer is, amely kulturált mosdóhasználatot tesz lehetővé.

Ajánlatkérés

Rendezvényvideók a kastélyból

Crosskovácsi MTB XC Marathon versenyközpont
Országos Cserkésznap
Varázskastély Családbarát Fesztivál