fbpx

Indoor? Outdoor? Prémium, vagy családias? Természetközeli, vagy budapesti?

A ScoutEvent csapata olyan lehetőséget mutat be, amelyet hazánkban kevesen tudnak: három helyszínt, bennük sokféle lehetőséget. Keressük egymást, hogy megtaláljuk a megálmodott rendezvénynek megfelelő helyszínt!

Teleki-Tisza-kastély

Elegancia, kifinomultság, klasszikus értékek, tó, ősfás park, ékszerdoboz, emelkedettség, pompa, …

A Csűr

Tisztás, kápolna, szabad levegő, tábortűz, food truck, szénabála, jurta, park, természet, …

BiPi Villa

Duna, Római-part, város, díszkert, szállás, Budapest, épület, …

Teleki-Tisza-kastély

A teljes egészében akadálymentes kastély alkalmas a magas presztízsű céges rendezvények, tréningek megrendezéséhez. A fölszinti bálterem elegáns megjelenésével, valamint az emeleti üvegpanorámás nagyterem modern beépítésével minden igényt kielégítő céges rendezvényhelyszín. A nagytermeket önállóan is megközelíthető, kisebb szekciótermek egészítik ki, így a hasznosítási lehetőségek tárháza is rendkívül széles. A maximális befogadóképessége a kastélynak 280 fő.

A kastély rendezvények szempontjából bemutató aloldalunkon minden további részlet megtalálható, illetve alább megtekinthető a képgyűjteményünk.

A Csűr

Küldetésünk, hogy olyan eseményeknek biztosítson teret, melyek segítségével a városi embereket közelebb hozzuk a természethez. A park gondozását a környezettudatos szemlélet és a fenntartható fejlődés alapelvei irányítják.

A Csűr (park) rendezvények szempontjából bemutató aloldalunkon minden további részlet megtalálható, illetve alább megtekinthető a képgyűjteményünk.

BiPi Villa

Szükség lenne egy helyre, amely a belváros zajától távolabb esik, ugyanakkor rövid idő alatt megközelíthető? Jó lenne a kollégákat kiszakítani a megszokott környezetükből? Érdekes lehet egy olyan hely, ahol 70-100 fős indoor vagy akár outdoor trénig is megtartható, jó hangulatban? Nagy családoknál sokszor okoz fejtörést, hol lehetne összehívni a családot úgy, hogy mindannyian elférjünk, mégis megmaradjon a találkozás meghittsége, “családiassága”?

A BiPi Villa rendezvények szempontjából bemutató aloldalunkon minden további részlet megtalálható, illetve alább megtekinthető a képgyűjteményünk.

Ajánlatkérés

Javasoljuk, hogy konkrét ajánlatot az egyes helyszínek aloldalán elhelyezett űrlapon keresztül kérjen. Az alábbi formon keresztül általános ajánlatkérésre van lehetőség, ha még kérdéses, hogy melyik helyszín lenne a megfelelő.