fbpx

BiPi Villa | Családi Esküvő

Családi esküvő

Családi esküvő

BiPi Villa

Meghitt, családias hangulatú villa a Római-parton, Budapest egyik legszebb és legpezsgőbb Duna-szakasza mellett. A kert gyönyörű, árnyékos, füves – platános – ősfás park, az épület barátságos. Még parkolni is lehet.

Esküvő a Római-parton

A BiPi Villa alkalmas esküvők és lakodalmak tartására, elhelyezkedéséből adódóan népszerű helyszín az ifjú párok körében, hiszen ár-érték arányban a Római-part egyik legszínvonalasabb és talán legkedvezőbb árú esküvő helyszíne. Ráadásul helyben 33 főnek tudunk szálláshelyet biztosítani 3-8 ágyas szobákban.

A kertet nemrég újítottuk meg, amely egy gyönyörű, árnyékos, füves – platános – ősfás park, így stílusosan be tudjátok rendezni, ha például a polgári szertartást is helyben szeretnétek megtartani. 

A saját parkolóba 10-12 autó tud kényelmesen beállni, de a környező utcákban díjmentes a parkolás.

Érkezz hajóval az esküvőre! Öt perc sétányira van a hajóállomás, így aki akar, hajóval is tud érkezni a lakodalomba.

Étkezés tekintetében helyben is van lehetőség az otthon, előre elkészített étkek melegítésre, tálalására, de hogy az együttlét mindenkinek az ünnepről szóljon, javasoljuk, kérj ajánlatot catering szolgáltatásunkra.    

Tudnivalók

A BiPi Villa a budapesti Római-parton található, 500 négyzetméteres L alakú épület, 2000 négyzetméteres saját kerttel, parkolóval. A földszinten 100 és 50 négyzetméteres termeink vannak, az emeleten 7 szobában 3-7 ágyas szálláshelyek (szimpla ágyas sztenderd, valamint emeletes ágyas családi szobák).

Maximum 100 fős esküvőt tudtok itt tartani, 34 fő tud helyben aludni ágyakon, valamint 10-12 autó tud a belső parkolóban megállni.

A házhoz tartozó felszerelés:

  • székek
  • asztalok
  • sörpad szettek
  • könyöklők.

 Cím: 1031 Budapest, Nánási út 85-87.

Ajánlatkérés

Köszönjük, hogy érdeklődtök a BiPi Villa iránt! Engedjétek meg, hogy röviden leírjuk, hogyan tudunk számotokra segíteni a helyszín megismerésével kapcsolatban.

  1. Az alábbi űrlap kitöltését és elküldését követően rövid időn belül elküldjük kiajánlónkat, amelyből részletesen tájékozódhattok lehetőségeinkről, árainkról. Köszönjük, ha alaposan átnézitek, átolvassátok!
  2. Hagyunk időt az átolvasásra, majd pár munkanap múlva keresni fogunk azzal kapcsolatban, hogy tetszik-e az ajánlatunk.
  3. Ha érdemesnek látjátok, akkor mindenképpen érdemes személyesen is megtekintetni a Villát, ahol minden további kérdésre is szívesen válaszolunk.
  4. Ha tetszik a hely milliője és minden részletet meg tudtunk beszélni, úgy hivatalos szerződést kötünk, valamint a dátum megerősítése céljából előleget kérünk.
  5. Ezután a helyszín lefoglalásával kapcsolatban nincs teendő, azonban a nagy nap megszervezése még biztosan tartogat sok más izgalmas feladatot is: igyekszünk ebben is segíteni!