fbpx

„(…) Ahhoz, hogy (…) egy gyönyörű, a visszajelzések és a hajnalig tartó buli alapján tökéletes esküvőnk lett, a csodálatos erdei hangulatú helyszín és a helyszín által nyújtott segítségek jelentősen hozzájárultak. Nagyon köszönünk mindent és minden kedvességet a Cserkészparknak és dolgozóinak! :)”

Ajánlatkéréshez kérjük, használd űrlapunkat!

A Csűrnek helyet adó park egykori majorságként a Teleki–Tisza grófi uradalomhoz tartozott, nevét pedig Teleki Juliannáról kapta, a terület másik ismert neve ugyanis Julianna-major. A Csűrt Sliszka Csaba építész tervei alapján először 2000-ben, a millennium évében, Esztergomban szerelték össze, majd a mostani helyére 2001-ben került.

A Csűr

“Mindenképp olyan helyet szerettünk volna, ahol fák vesznek körbe, nincsenek falak, de eső esetére van tető a fejünk felett, úgyhogy elkezdtünk vadászházakat és táborokat nézegetni. Így találtuk meg a Csűrt. Amikor először látogattuk meg a parkot egymásra néztünk és tudtuk, ez a mi helyszínünk.”

Ajánlatkéréshez kérjük, használd űrlapunkat!

Kápolna

„Több szempontból is tökéletes volt, hiszen a parknak van egy tisztása egy kápolnával, ahol a szertartást és az egyházi esketést is tartottuk. Illetve található ott egy tágas csűr is, ami tökéletes helyszíne volt a vacsorának és a tánctérnek is bőven maradt hely.”

Ajánlatkéréshez kérjük, használd űrlapunkat!

Tábortűz

„A Csűr mellett van egy kialakított bár is, ami még szabadabb hangulatot kölcsönzött az estének. Ezen kívül szálláshelyet is tudtunk biztosítani azoknak, akik nem szerettek volna hazamenni, hiszen a tábornak vannak jurtái, ami egy éjszakára tökéletes volt a vendégeknek. Az pedig csak hab volt a tortán, hogy tábortüzet is lehetett kérni, ami megkoronázta az este hangulatát.

Ajánlatkéréshez kérjük, használd űrlapunkat!

Tábortüzet gyújtani kizárólag tűzgyújtási tilalmi időszakon kívül tudunk. Ha tilalom van érvényben, úgy ajánljuk fáklya csomagunkat!

Foglaltság ellenőrzése

Az alábbi naptár segítségével előre ellenőrizhető, hogy a kinézett napon foglalt-e a Csűr. A naptárat igyekszünk naprakészen tartani, azonban a folyamatban lévő foglalások, illetve esetleges lemondások – időpont módosítások miatt ezek az adatok tájékoztató jellegűek. Érdemes mindenképpen érdeklődni személyesen is, az alábbi űrlapon keresztül!

Ajánlatkérés most!

Köszönjük, hogy érdeklődtök a Csűr iránt! Engedjétek meg, hogy röviden leírjuk, hogyan tudunk számotokra segíteni a helyszín megismerésével kapcsolatban.

  1. Az alábbi űrlap kitöltését és elküldését követően rövid időn belül elküldjük kiajánlónkat, amelyből részletesen tájékozódhattok lehetőségeinkről, árainkról. Köszönjük, ha alaposan átnézitek, átolvassátok!
  2. Hagyunk időt az átolvasásra, majd pár munkanap múlva keresni fogunk azzal kapcsolatban, hogy tetszik-e az ajánlatunk.
  3. Ha érdemesnek látjátok, akkor mindenképpen érdemes személyesen is megtekintetni a parkot és a Csűrt, ahol minden további kérdésre is szívesen válaszolunk.
  4. Ha tetszik a hely milliője és minden részletet meg tudtunk beszélni, úgy hivatalos szerződést kötünk, valamint a dátum megerősítése céljából előleget kérünk.
  5. Ezután a helyszín lefoglalásával kapcsolatban nincs teendő, azonban a nagy nap megszervezése még biztosan tartogat sok más izgalmas feladatot is: igyekszünk ebben is segíteni!