fbpx

Teleki-Tisza-kastély | Álomesküvő

Álomesküvő

Álomesküvő

Teleki–Tisza-kastély

Ami a nagy napon történik, egy életre szól. Az érzelmek mély megéléséhez tökéletes helyszínre van szükség. A kastély épülete egy ékszerdoboz, a tava romantikus, a beltér a lélegzetelállító hangulat mellett tökéletesen alkalmas az esküvői sokaság befogadására. Legyetek egy napra Ti a hercegi pár!

Bemutatjuk a Budai-hegység lábánál, Budapest közvetlen közelében, Nagykovácsiban található ékszerdobozunkat: a Teleki–Tisza-kastélyt! A kastély egy különleges, Pest megyei exkluzív esküvői helyszín, mely kis-, vagy nagylétszámú, elegáns-, vagy modern esküvők megtartására egyaránt alkalmas helyszínekkel és lehetőségekkel rendelkezik.

Bár akadnak még kastély jellegű esküvői helyszínek Budapest környékén, a Teleki-Tisza-kastély felújítása során kifejezetten a házasulandók, esküvőre készülő párok számára fontos szempontokat vettük figyelembe, így maximálisan alkalmassá tettük Nagykovácsi páratlan szépségű büszkeségét a Ti nagy napotok méltó megünneplésére. A kastély az esküvő helyszínének a legideálisabb környezet, hiszen a klasszikus elegancia hangulatát, a történelmi múlt pompáját, a bálok emelkedett fényét idézi. Az elegáns, felújított kastélyban több terem áll rendelkezésre a kisebb vagy nagyobb létszámú násznép befogadására, de bevonhatjátok a nagy nap eseményeibe az erdős, ősfás parkerdő különböző pontjait, a zöldfüvű rétet vagy a bájos kis tó partját is.

Álomesküvő egy kastélyban

Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány hangulatképet a kastélyról, lejjebb görgetve pedig szintenként is bemutatjuk ezt a meseszép épületet.

További információ kérésére kérünk, használd ajánlatkérő űrlapunkat!

„Szeretném megköszönni Neked a segítségedet az esküvő lebonyolításában. Csodálatos napunk volt, nagyon jól éreztük magunkat a kastélyban. A vendégeink is azt mondták, hogy nagyon tetszett nekik minden. Szuper volt a helyszín berendezése, a terasz, a földszinti bálterem, mind nagyon jól voltak berendezve. (…) Nagyon örülünk, hogy a kastélyban ünnepelhettük a nagy napunkat! :)”

További információkéréshez kérünk, használd ajánlatkérő űrlapunkat!

A kastély földszintje – a klasszikus stílus kedvelőinek

Az elegáns kastély esküvő sok leány álma, amit felnőttként nálunk meg is valósíthat.

A kastély földszinti terme a legelegánsabb és 170 négyzetméteres alapterületével a legnagyobb is egyben. Ez az impozáns, exkluzív bálterem, 40-140 fős esküvőhöz biztosít tökéletes helyszínt. A bálteremhez kapcsolódik egy mesés télikert, két különálló szalon és egy kávézó is.

A bálteremből könnyedén megközelíthető a hatalmas földszinti terasz, a díszkert, valamint a gyönyörű ősfás park is.

A földszinti nagyterem impozáns, mégsem hivalkodó eleganciájához nagyban hozzájárulnak a letisztult, kézzel készített csillárok és cserépkályhák finom vonalai, melyek önmagukban is szépek, de kellő szabadságot hagynak az egyedi elképzelések megvalósításához is.

A klasszikus környezetet modern technikával szereltük fel, így a fogadótérben akár lapos képernyőn is vetíthettek magatokról képeket az érkező vendégek számára, valamint rendelkezésre áll két külön bejáratú VIP-szalon is, amelyeket saját elképzeléseitek szerint használhattok.

Gyors információk

A földszinti bálteremben beépítésre került egy projektor (HDMI csatlakozással), vászonnal, hangfalakkal, egy darab kézi, vezetéknélküli mikrofonnal.

A fogadótérben és az egyik szalonban egy-egy darab laposképernyős televízió áll rendelkezésre (pl. képek vetítésére ad lehetőséget hozott pendrájvról).

Az épületben wifin keresztüli internetkapcsolat is elérhető.

Kérjük minden esetben a technikai lehetőségeket előre felmérni és igény esetén a használat szándékát a szerződéskötés során jelezni.

A kastély emeleti szintje – elegancia modern köntösben

Az emeleten 30-110 fős, 145 négyzetméteres panorámás nagyterem és 142 négyzetméteres, a teremmel egybenyitható terasz várja az exkluzív esküvőkre érkezőket. A szint különlegességei a faltól-falig sorakozó üvegajtók, melyeket kinyitva a belső tér eggyé válik a hatalmas külső terekkel. A szabadság érzete és a látvány garantáltan elkápráztat minden vendéget: az emeletről csodálatos kilátás nyílik a díszkertre és a környező hatalmas fákra, épületekre.

Az emelet további szobákat, szalonokat is rejt, amelyek a nagyteremből is nyílhatnak, de önállóan is megközelíthetőek. A 18, 32 és 57 négyzetméter nagyságú emeleti termek például a sokgyermekes esküvők esetén kifejezetten hasznosak lehetnek. Amíg a szülők kortársaikkal koccintanak az ifjú pár egészségére, addig a gyermekekre egy külön szobában, de elérhető közelségben egy animátor vigyázhat. Természetesen a termek más, saját elképzelések szerint is használhatóak, akár a menyasszony, vagy a vőlegény számára elkülönített öltözőszobaként, vagy fotósarokként is.

Gyors információk

A nagyterem 145, a kis szalonok 18, 32 és 57 négyzetméter nagyságúak.

Az emeleti nagyteremben beépítésre került egy projektor (HDMI csatlakozással), vászonnal, hangfalakkal, egy darab kézi, vezetéknélküli mikrofonnal.

A legnagyobb alapterületű szalonban egy darab laposképernyős televízió áll rendelkezésre (pl. képek vetítésére ad lehetőséget hozott pendriveról).

Az épületben wifin keresztüli internetkapcsolat is elérhető.

Kérjük minden esetben a technikai lehetőségeket előre felmérni és igény esetén a használat szándékát a szerződéskötés során jelezni.

A -1 szint – a buliszint

Az esküvői helyszínek Budapest környékén gyakran nehezen oldják meg a hajnalig tartó hangoskodást és a környék nyugalmának egyidejű biztosítását. Mi ennek érdekében alakítottuk ki ötletes megoldásokkal a kastély buliszintjét.

A -1. szinten 170 négyzetméteres, látványkonyhás, boltíves helyiség, és egy 25 négyzetméteres exkluzív téglaboltozatos terem vár rátok, ha a felhőtlen szórakozás és a feledhetetlen mulatozás hangulatát keresitek.

A -1. szint jó kiegészítő a többi emelettel kombinálva, vagy egy kültéri szertartás utáni, akár reggelig tartó lagzihoz, ahol nem kell lejjebb csavarni a hangerőt. Ez a lehetőség szintén kiemeli a többi, hasonló helyzetben lévő kastély és rendezvényhelyszín közül a Teleki–Tisza-kastélyt. A boltozatos terem csodálatos fényekkel megvilágítva igazi bulihelyszín, amely mindenkit táncra csábít.

Szintén ezen a szinten található egy parányi „kápolna” is, amely alkalmas lehet az ifjú pár számára a boldogító igen kimondása előtti elcsendesedésre, felkészülésre, imádságra, vagy belsőséges hangulatú egymásnak tett fogadalomtételre is.

Gyors információk

A terem 170 négyzetméteres, boltíves, amely gyönyörűen, nagyon hangulatosan bevilágítható. A zenéről és a hangosításról itt már a DJ, vagy a zenekar gondoskodik.

Kültéri világ – a tó és az ősfás park

A nagy kiterjedésű, dísztóval (valamint rajta átívelő kis híddal, mellette pergolával) rendelkező, patakkal és évszázados faóriásokkal határolt parkot ajánljuk a szabadtéri esküvői szertartás iránt érdeklődők számára. Az Aranypark (közvetlenül a kastély előtt elterülő füves-ligetes terület) pedig valószínűleg minden menyasszony álma, hiszen a kastély esküvő a tündérmesék pompás álomvilágát idézi. A szertartás természetes szabadtéren, akár a tóparton is folyhat, ahol szeretteiteken kívül madarak, mókusok és öreg fák lehetnek tanúi életetek nagy pillanatának.

A bámulatos és változatos szépségű zöld környezet körülöleli a kastélyt, amelynek termeiben a legmagasabb színvonalon folytatódhat az esküvői vacsora, illetve a lakodalom.

Természetesen a parkot a frekventált időszakokon kívül csak rövidebb szertartás idejére is igénybe lehet venni, a kastély használata nélkül.

Gyors információk

A kültéri tavon kis híd ível át, valamint a tó előtt egy pergola található, amely tetszőlegesen, az esküvő hangulatának megfelelően díszíthető.

Ajánlatkérés most!

Köszönjük, hogy érdeklődtök a Nagykovácsi Teleki-Tisza-kastély iránt! Engedjétek meg, hogy röviden leírjuk, hogyan tudunk számotokra segíteni a helyszín megismerésével kapcsolatban.

  1. Az alábbi űrlap kitöltését és elküldését követően rövid időn belül elküldjük kiajánlónkat, amelyből részletesen tájékozódhattok lehetőségeinkről, árainkról. Köszönjük, ha alaposan átnézitek, átolvassátok!
  2. Hagyunk időt az átolvasásra, majd pár munkanap múlva keresni fogunk azzal kapcsolatban, hogy tetszik-e az ajánlatunk.
  3. Ha érdemesnek látjátok, akkor mindenképpen érdemes személyesen is megtekintetni a kastélyt, ahol minden további kérdésre is szívesen válaszolunk.
  4. Ha tetszik a hely milliője és minden részletet meg tudtunk beszélni, úgy hivatalos szerződést kötünk, valamint a dátum megerősítése céljából előleget kérünk.
  5. Ezután a helyszín lefoglalásával kapcsolatban nincs teendő, azonban a nagy nap megszervezése még biztosan tartogat sok más izgalmas feladatot is: igyekszünk ebben is segíteni!

Esküvői videók a kastélyból!