fbpx

Szeretettel várjuk vendégeinket a Nagykovácsiban található Teleki-Tisza Szállóban, a kastély közvetlen szomszédságában, gyönyörű, ősfás parkban, csendes, nyugodt és kikapcsolódásra ideális környezetben.

Budapest kastély jellegű céges rendezvényhelyszíneinek közelében rengeteg szálláslehetőség található. Az agglomerációban és vidéken már kevesebb közül lehet választani, így fontos, hogy egy céges rendezvényhelyszín a szállás-kérdésben is megoldással szolgáljon.
A szerény, de kényelmes Teleki-Tisza Szálló megfelelő alternatíva a többnapos rendezvények esetén. 70-80 fő elszállásolására van mód a matracszállásként besorolt épületben, mely a kastély szomszédságában, csendes, nyugodt környezetben várja kedves vendégeit. Előzetes egyeztetést követően étkezés is megoldható.

Amennyiben céges rendezvényhelyszínt keres vagy egyéb rendezvény szervezésén dolgozik, keressen minket bizalommal. Széles skálán mozgó lehetőségek, rugalmasság, magas színvonalú felszereltség valamint álomszép környezet várja a Teleki-Tisza-kastélyban.

Kérje ajánlatunk, hogy biztosítani tudjuk az Önök számára ideális időpontok!

A Teleki-Tisza Szálló várja a

  • vidéki turizmust, kirándulást, nyugodt, erdős környezetet, jó levegőt kedvelőket,
  • nagyobb létszámú csoportokat, cserkészcsapatokat, ifjúsági képzéseket,
  • szakmai konferenciákat, rendezvényeket és tréningeket szervező magánszemélyeket és cégeket,
  • baráti és családi összejöveteleket gondtalanul eltölteni vágyó kedves vendégeinket,
  • megfáradt kirándulókat, turistákat, munkásokat (akár csak egy éjszakára is),
  • és természetesen a helyszínen más okból (pl. esküvő) itt tartózkodó vendégeket is.

A szálláshely besorolása: matracszállás.

Adatlap

Szálláshelyünk jelenleg elsősorban csoportokat tud fogadni, szerény körülmények között. A szálló betérő vendégeket nem fogad, kizárólag előre egyeztetett módon lehetséges a szállásfoglalás. 

Kisebb volumenű programhelyszín, matracszállás vagy céges rendezvényhelyszín a Teleki-Tisza Szálló, amely elsősorban családias hangulatú, kis létszámú események megtartására alkalmas. Az akadálymentesített földszinti konferenciaterem 100 fő befogadására alkalmas, tetőtéri különterme 40 főre optimalizált, ebédlőjében 80 fő kényelmét tudjuk biztosítani. Szükség esetén legfeljebb 80 főnek egyszerű matracszállás biztosíthat alvási lehetőséget.

Az épület felújítás előtt áll. Bővebb információért, szállásfoglalás esetén érdeklődjön elérhetőségeinken.