fbpx

„Már többször dolgoztam együtt a srácokkal, (…) de elmondható, hogy ennek a klipnek az elkészítése volt eddig talán a legélvezetesebb. A kissrácok oda voltak a tábori miliőért, remek volt a hangulat. A klipforgatáshoz rengeteg segítséget kaptunk a Magyar Cserkészszövetségtől, amely egy nagyon pozitív, aktív közösség. Ezúton is szeretnénk megköszönni a támogatásukat, és hogy a forgatáshoz rendelkezésünkre bocsátották a nagykovácsi Sztrilich Pál Cserkészparkot (azaz A Csűrt).“

mondta Ipacs Gergő rendező, a FilmDrops képviseletében.

Forgatási helyszín nyugodt környezetben, a Budai-hegység zöld ölelésében

A terület egy tízhektáros, mezős, ligetes, erdővel körülvett park a Budai-hegyek között. Helyszínünk a néhány fős, néhány órás kis forgatástól, a több napon, heten át tartó, nagylétszámú stáb befogadására is alkalmas.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha érdeklődik a Csűr és az azt körülölelő hatalmas park iránt!

Technikai adatok

Terület: 10 hektár erdős-ligetes, természetes környezet (nagyrészt körbekerítve), ahol nyugodt körülmények várják a produkciókat.
Áram: 3×80 Amper felvételére van lehetőség.
Víz: vezetékes ivóvíz.
Csatorna: tartályokban gyűjtjük a szennyvizet.
Megközelítés: Budapest II. kerület felől közúton, majd 3 km erdészeti magánúton keresztül.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha érdeklődik a Csűr és az azt körülölelő hatalmas park iránt!

Klip, vagy nagyfilm? Tegyünk együtt egy próbát!

Az alábbi videók forgatás helyszíne A Csűrnek helyet adó Sztrilich Pál Cserkészpark volt.

„Komoly társadalmi problémát dolgoz fel legújabb videóklipjében a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO). A népszerű ska zenekar így hívja fel a figyelmet a bullying, vagyis a gyerekek között terjedő megfélemlítés és bántalmazás veszélyére.”
„Goool” is the first song on our album called Academia Banana, released on december of 2020.
El a kezekkel a papámtól! Bemutató dátuma: 2021. december 2.
A történetet Lakner Artúr Édes mostoha című regénye ihlette: Dorka eleven, cserfes kislány, akinek élete szomorú egyhangúságban telik özvegy édesapja, András mellett. Azonban egy napon András bejelenti, hogy megházasodik. Az élénk fantáziájú kislány hétköznapjai innentől megváltoznak, kalandjai során új barátokra lel, s megismeri a varázslat erejét.
Magyar Cserkészszövetség imázsfilm