fbpx

Szállás Nagykovácsiban, a kastély mellett

Szeretettel várjuk vendégeinket a Nagykovácsiban található Teleki-Tisza Szállóban, a kastély közvetlen szomszédságában, gyönyörű, ősfás parkban, csendes, nyugodt és kikapcsolódásra ideális környezetben. Szálláshelyünk jelenleg elsősorban csoportokat tud fogadni, szerény körülmények között. A szálló betérő vendégeket nem fogad, kizárólag előre egyeztetett módon lehetséges a szállásfoglalás.

Cím: Nagykovácsi, Kossuth Lajos u. 2. (Megközelítés a Kolozsvár utca felől.)

Részletek a Teleki-Tisza Szálló aloldalán!

Szállás és rendezvényhelyszín Budapesten

A BiPi Villa a budapesti Római-parton található, 500 négyzetméteres L alakú épület, 2000 négyzetméteres saját kerttel, parkolóval (10-12 autó számára). A földszinten 100 és 50 négyzetméteres termeink vannak, az emeleten 7 szobában 3-7 ágyas szálláshelyek találhatóak, összes 34 fő részére (szimpla ágyas sztenderd, valamint emeletes ágyas családi szobák). A BiPi Villa önállóan nem vehető igénybe, mint szálláshely, kizárólag a termekkel együtt bérelhető, mint rendezvényhelyszín!

Részletek a BiPi Villa aloldalán!

Szállás jurtákban

Parkunkban érhető el a Budapesthez legközelebbi jurta tábor. Budapest centruma autóval mindössze 25 percnyi távolságra van tőlünk. Jurta sátrainkban 16 fő/sátor elszállásolására van lehetőség, emeletes ágyas elhelyezéssel. Összesen öt jurta áll rendelkezésre, tehát akár 80 főt is be tudunk fogadni egy időben. Betérő vendégeket nem fogadunk, kizárólag előre egyeztetett módon lehetséges a szállásfoglalás.

Cím: Nagykovácsi, Julianna-major (Sztrilich Pál Cserkészpark)

Részletek a jurták aloldalán!

Szállás sátorban

A parkban sátorban 1000-1500 fő tud aludni, emellett van focipálya, tűzrakóhely, hatalmas területek játékokhoz, de a környező erdők kirándulásokhoz, túrákhoz is nagyszerű lehetőségeket biztosítanak. Egy időben akár 3-4 db 50-100 fős tábornak tudunk megfelelően szeparált területet biztosítani. Betérő vendégeket nem fogadunk, kizárólag előre egyeztetett módon lehetséges a szállásfoglalás.

Cím: Nagykovácsi, Julianna-major (Sztrilich Pál Cserkészpark)

Részletek a sátrazás aloldalán!