fbpx

Helyszín.

Nagyszerű helyszíneket üzemeltetünk abból a célból, hogy minden esemény a megfelelő helyen és a lehetőségekből a legtöbbet kihozva valósulhasson meg. A parktól, a villán át, a kastélyig állunk rendelkezésre! A helyszínek saját kezelés alatt állnak, így minden részletet közvetlenül az üzemeltetővel lehet megbeszélni.

Élmény.

Kreatív eseményeket szervezünk nem csak a saját, hanem bármilyen külső helyszínen. A saját helyszínek üzemeltetési tapasztalatából táplálkozva pontosan tudjuk, hogy mit és hogyan lehet megvalósítani bárhol az országban, vagy éppen a saját helyszíneinken.

Felelősség.

A ScoutEvent a Magyar Cserkészszövetség 100%-os tulajdonában lévő Cserkészingatlanok Nonprofit Kft. márkája. A nálunk megtartott rendezvényekkel indirekt módon a szövetség ifjúságért végzett, több mint 100 éves munkáját, önkéntes tevékenységét és társadalmi szerepvállalását támogatja. Ugyanakkor hozzáállásunkat és tapasztalatunkat is ebből a hatalmas, fiatalok és idősebbek körében folytatott tevékenységből származó tudásból merítjük.

Helyszíneink

Teleki-Tisza-kastély

A teljes egészében akadálymentes nagykovácsi kastély alkalmas a magas presztízsű céges rendezvények, tréningek, esküvők megrendezéséhez. A földszinti bálterem elegáns megjelenésével, valamint az emeleti üvegpanorámás nagyterem modern beépítésével minden igényt kielégítő céges és magán rendezvényhelyszín. A nagytermeket önállóan is megközelíthető, kisebb szekciótermek egészítik ki, így a hasznosítási lehetőségek tárháza is rendkívül széles. A maximális befogadóképessége a kastélynak 280 fő.

A Csűr (Sztrilich Pál Cserkészpark)

Ebben a csodálatos parkban sokféle program megvalósítására van lehetőség. Alaptevékenységünk mellett, teret biztosítunk számos egyéb rendezvénynek is: a sütögetéstől az esküvőig és lakodalomig, az osztálykirándulástól a több ezer fős ifjúsági táborokig, a családias céges rendezvényektől a fesztiválokig már sok csoportot és rendezvényt látunk vendégül. A Park egyik nevezetessége és jellegzetessége a Csűr, amely egy fedett-nyitott tér, kiváló adottságokkal; mi is és kedves vendégeink is nagyon szeretik!

BiPi Villa

BiPi Villa alkalmas elhelyezkedéséből adódóan népszerű rendezvényhelyszín, hiszen ár-érték arányban a Római-part egyik legszínvonalasabb és talán legkedvezőbb árú, önálló helye. Ráadásul helyben 33 főnek tudunk szálláshelyet biztosítani 3-8 ágyas szobákban. A kertet nemrég újítottuk meg, amely egy gyönyörű, árnyékos, füves – platános – ősfás park, így stílusosan be lehet rendezni akár az esküvői polgári szertartás, akár a csapatépítő tréning outdoor elemei számára, de gyönyörködni sem utolsó. A saját parkolóba 10-12 autó tud kényelmesen beállni, de a környező utcákban díjmentes a parkolás.