fbpx

Cégünk rendezvényekkel, tréningekkel és rendezvényhelyszínekkel foglalkozik.
Cégünk nyilvántartását szeretnénk aktualizálni, hogy a fenti tevékenységekkel kapcsolatban kit kereshetünk Önöknél, ezért kérem illetékes munkatársának munkahelyi elérhetőségeit az alábbi űrlapon keresztül frissíteni, ill. megadni szíveskedjen (kitöltési idő: kb. egy perc).

Három helyszínt tudunk ajánlani:

Partnereink segítségével a rendezvényekhez kapcsolódó egyéb szolgáltatásokat is tudunk nyújtani: étkezés, fotó-videó készítés, dekoráció, vagy akár egy csapatépítő tréning megszervezése.

Kérem szíves segítségét az adatok egyeztetésében!

Köszönettel,
Káli Balázs

Kérjük, adja meg, hogy a munkatársai közül kit kereshetünk a vállalati rendezvényhelyszínek, csapatépítő tréningekkel kapcsolatban!

Adatkezelő: Cserkészingatlanok Nonprofit Kft. A megadott adatokat az Adatvédelmi (GDPR) tájékoztatónkban foglaltak szerint kezeljük.

Tájékoztatjuk, hogy az e-mail címet a cégnyilvántartás közhiteles és nyilvános adatbázisból vettük át, mely a gazdasági társaság nyilvános e-mail címeként került megadásra. Tájékoztatjuk, hogy a cégnyilvántartásból származó adatok az Info tv. (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény) 3. § 1., 2. és 6. pontja, valamint a cégnyilvánosságról, a bírósági cégeljárásról és a végelszámolásról szóló 2006. évi V. törvény (Ctv). 10. § (1) bekezdése alapján közérdekből nyilvános adatnak minősülnek.

Akik már voltak nálunk: